Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο νικης και ανατροπής της Περιφερειακής παράταξης ΜΑΖΙ ΑΛΛΆΖΟΥΜΕ – ΔΥΤΙΚΉ ΕΛΛΑΔΑ απο τον επικεφαλής και υποψήφιο Περιφερειαρχη Δυτικής Ελλάδας Κωνσταντίνο Καρπέτα

Μεγάλη η ικανοποίηση στην παράταξη “Μαζί αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα για την αποδοχή των ψηφοδελτίων νίκης που ολοκληρώθηκαν.
Παρά το γεγονός ότι η παράταξη δημιουργήθηκε πρόσφατα, είναι φανερό ότι άμεσα εντάχθηκαν σε αυτήν πρόσωπα με γνώση των προβλημάτων της Περιφέρειάς μας , με σημαντικές επαγγελματικές και πολιτικές διαδρομές και κοινωνικές δράσεις. Πρόσωπα που καλύπτουν όλους τους επαγγελματικούς χώρους και υπογραμμίζουν την ανεξάρτητη προσπάθεια που έχει πια ξεκινήσει.
Τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην προσπάθεια αλλαγής και νίκης για ένα άλλο μέλλον της Δυτικής Ελλάδας ήταν μείζονος σημασίας γι αυτό και αφοσιώθηκαμε αποκλειστικά σε αυτό.
Στη δημόσια ζωή του τόπου μας υπάρχει αδήριτη ανάγκη να ενεργοποιηθούν πολίτες που αγωνιούν και που έχουν γνώσεις και ικανότητες να προσφέρουν για το κοινό μας μέλλον. Γι αυτό και ασχολήθηκα προσωπικά με μπαράζ επαφών και στους τρεις νομούς ώστε το ψηφοδέλτιο της παράταξης να είναι ισχυρό και νικηφόρο με πρόσωπα καθολικής αναγνώρισης που περνούν το μήνυμα ότι πλέον δημιουργείται ένας νέος μεγάλος φορέας αλλαγής στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Γιατί οι μεγάλες νίκες έρχονται από τις ποιοτικές και αποφασισμένες ομάδες.

Σχετικές δημοσιεύσεις